IMG_5035.jpeg

RETRAITES

Vegetarische & biologische maaltijden tijdens een Retraite

IMG_5105.jpeg

Het idee van Ceci n'est pas une Cuisine is ontstaan tijdens mijn vele jaren (mee)koken in de Franse zomers van l'Huis Preau. Afgelopen zomer heb ik wederom als kok gewerkt in hun inspirerende keuken. Gevarieerd, van eigen land, voor grote groepen, met speciale dieetwensen; alles is mogelijk.

Prijzen per persoon/dag:

incl. ontbijt, lunch & diner

 

12 - 14 personen         €42,50

15 - 19 personen         €38,50

20 - 24 personen      €34,50

25 - 30 personen      €30,50

 

* Voor een twee- tot vijfdaagse retraite zijn de kosten afhankelijk van het aantal personen. Is je retraite langer dan vijf dagen of met meer dan 30 personen? Dan heb ik er iemand extra bij nodig. Maar daar komen we vast uit. 

Tijdens een retraite is het extra belangrijk om het proces in een week(end) van rust, ontspanning of verdieping te ondersteunen met voedzame, gezonde en liefdevolle maaltijden. Ik kom daarom graag met je mee om dat deel van de retraite te verzorgen. Een uitgebreid ontbijt, warme lunches, en iedere avond een heerlijk diner met dessert; dat is wat ik voor je kan betekenen, op maat natuurlijk. En dat allemaal van biologische, lokale en duurzame producten. Neem vooral contact met me op om te zien wat ik voor je kan doen. Het overzichtje hiernaast is een indicatie van de prijzen voor drie maaltijden per dag.