IMG_4712.jpeg

OVER MIJ

Mijn naam is Pleun Moons, en onder de naam van Ceci n’est pas une Cuisine bereid ik vegetarisch & biologisch eten met natuurlijke ingrediënten. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie als Beeldend Kunstenaar, maar naast mijn kunstenaarschap wilde ik ook een andere passie van me verder ontwikkelen: voeding, koken, smaken ontdekken en delen. 

IMG_4703.jpeg

Mijn passie voor koken gaat een hele tijd terug, sinds ik voor het eerst op het prachtige landgoed l’Huy Preau kwam. Hier raakte ik geïnspireerd door de manier hoe er werd omgegaan met het land waar de meeste producten vandaan komen, hoe bourgondisch vegetarisch eten kan zijn, en hoe er met zo veel liefde en aandacht iedere dag weer heerlijk eten wordt bereid. Vanaf dat moment wist ik wat ik wilde: bewust en met aandacht koken, met de seizoenen, een fijn samenzijn creëren en mooi uitziende gerechten op tafel zetten. 

De traditie van eten is oorspronkelijk een moment van samenzijn, van delen en een basis van de dag. Vaak werden maaltijden al ver van te voren voorbereid; eigenlijk was het een dagtaak! En zo mag het ook zijn, want goede voeding is wat ons staande houdt. De aandacht voor deze levensenergie is wat mij inspireert om steeds opnieuw voor groepen te koken en liefdevol eten op tafel te zetten; samenzijn, samen stil zijn, en samen delen.

995666_10201285221429530_783412944_n.jpg

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Stel hier je vragen, of boek een catering

Bedankt voor je bericht!